HTML

Bator jo Sir Robin im elindult vala

elviszlek a Notre Dame-ba vacsorazni / kiberelem neked arra az ejszakara / persze ugy, hogy Mona Lisa minket fog nezni / majd odatamasztjuk az asztalunk melle / az ejszakat nem reszletezem

Linkblog

2016.09.13. 00:00 csalfanimfa

4.0

Amikor kezdtuk, a harmincadikra keszultel, es feltel. Remelem, mostanra kibekultel vele - kozhely, de a kor csak allapot, ha a szemed ugy csillog, mint reg velem, akkor nem szamit, mit mutat a naptar.

Jo volt veled. Akarhol is vagy, akarhogy is, akarkivel, meg mindig szeretlek, es ez mar igy lesz mindig. Akkor is, ha ma mar tudom, hogy nem is teged szeretlek, csak az emlekedet, azt a magadat, aki akkor voltal, amikor szerettel.

Remelem, hogy ott minden rendben, de csak hihetem, hat hiszem.

Legy boldog, edes!

Ui.: Az elmult 10 kibaszott evben ujra es ujra visszatertem, hogy irjak meg ezt-azt, mert mindig eszembe jutsz, meg mindig beledakadok abban a kurva gmail-ben. De most eleg, egyelore eleg. A tobbit elmondom kesobb.

Elmondom a kovetkezo eletemben, ha mindketten macskak leszunk.

 

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása